добре че половината от работите които изброи са сменени скоро иначе щях да си приготвя една такава сума колкото струва цялата кола дори и повече сигурно хахаха
Известие
Collapse
No announcement yet.
QV вода от ауспуха
Collapse
X
-
аз се чудя как някой се качва спокойно и кара така знаейки че всеки момент мотора може да блокира-днес духа в колекторите утре ще умеси и с маслото отдруги ден и в цилиндъра,ще си направи воден стълб и всичко свършва!а тея мотори за по 500 лева и аз неискам да коментирам моя перфектен мотор му купих чисто нови бутала + друг колянов вал и всички прилежащи глупости към основния ремонт,скоро видях и втори такъв който направо се смени с друг-така че не бих разчитал много на това!
все пак успех!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Колега , продупчи 2 ,3 дупки в гърнето, да си тече от там водата и си карай . Моята алфа потракваше и аз се уплаших и я карах кротко ( мотора замина ). За това не и давай да се счупи , здраво на педала и това е . Като оплези език тогава му мисли , може да е утре може и да е след 2 години. Това е алфа ,когато тя си реши тогава ... Поздрави и безаварийни километри.
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеБлагодаря ви много вече знам какво да правя
Comment
-
какво да правя след 2 дена флиза в бокса за нова гарнитура шлаиф и т.н. а относно водата .... явно според повечето е конденз .. Колкото до алфа и други коли 8 месеца карах екотек в Астра Г (2.0 16в) с издухана гарнитура и не мръдна след това я взе едно момче което я кара поне още 5-6 месеца така и чак тогава я оправи и колата си нямаше никакви проблеми по едно време с някакви леки модове почна да наказва и ХЕ-та но бях забравил че карам алфа и сичко трябва да се оправя възможно най бързо и скъпо колкото и да ме боли да си го признаяalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениекакво да правя след 2 дена флиза в бокса за нова гарнитура шлаиф и т.н. а относно водата .... явно според повечето е конденз .. Колкото до алфа и други коли 8 месеца карах екотек в Астра Г (2.0 16в) с издухана гарнитура и не мръдна след това я взе едно момче което я кара поне още 5-6 месеца така и чак тогава я оправи и колата си нямаше никакви проблеми по едно време с някакви леки модове почна да наказва и ХЕ-та но бях забравил че карам алфа и сичко трябва да се оправя възможно най бързо и скъпо колкото и да ме боли да си го призная
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение...бях забравил че карам алфа и сичко трябва да се оправя възможно най бързо и скъпо колкото и да ме боли да си го призная
Comment
-
Аз пък не мога да разбера кой двигател може с духнала гарнитура да кара 7-8 месеца?...
Нали за гарнитура на главата говорите?
Това няма как да стане, камо ли пък и модове да се правят на такъв мотор.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
XEV-a е вече на Димо Апито от Възраждане (Бургас) Ако има хора от бс сиг го зная .. мотора е генерация + колектор ,филтър, бъркан бензин , горивен регулатор и мап това е и прескача почти всяко сток ХЕ в Бургас и не само. Отклоняваме се много от темата но все пак за колегата който питаше а дали е възможно да се кара с такава гарнитура да възможно е щото ми се е случвало не само на мен а дали може с алфа може би не не искам да пробвам и колата ще се оправи в краен срок 1 "иули"alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
Comment